Verhuizen? Schakel een opruimcoach in!

Wil je je huis verkopen? Of staat de verhuizing al voor de deur? Een nieuw huis betekent een nieuwe start. Die maak je met spullen waar je blij van wordt en die je energie geven. Als je niet goed afscheid kunt nemen van spullen, is dit een emotionele en tijdrovende klus. Als Professional Organizer of Opruimcoach kan ik je helpen met verhuizen…

Verhuisbegeleiding

Verkoop je huis sneller
Als je huis te koop staat moet het er schoon, fris en opgeruimd uitzien. Voor de foto’s én de bezichtigingen. Het perfecte moment om – vóór de verhuizing – je spullen uit te zoeken. Wat kan weg, wat mag blijven en wat slaan we tijdelijk op. Ik help je keuzes te maken. Jij beslist!

Inpakken en verhuizen
Wanneer je gaat verhuizen komt er veel op je af. Je komt vaak handen te kort. Ik help je bij het plannen en organiseren van de verhuizing. We pakken efficiënt in, zodat de spullen in het nieuwe huis op de juiste plek terecht komen. Als je dat wilt, schakel ik een verhuisbedrijf in.

Uitpakken en inrichten
Wil je de verhuizing helemaal met mij afmaken? Dan help ik je in het nieuwe huis met uitpakken en inrichten van bijvoorbeeld de keuken, woonkamer of kledingkasten. Ik kijk hierbij naar je omgeving en luister naar jouw wensen en verwachtingen. We doen het samen. Of ik neem het uit handen: je geeft me de sleutel en komt in een (deels) naar jouw wensen ingericht huis terug!

Verhuizen

Het verhuistraject

Hoe werkt verhuisbegeleiding?
We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis. We bespreken jouw situatie. En je doelen. Wat kan ik voor je doen, wat wil je samen doen en wat wil je absoluut zelf aanpakken.

Verhuistraject: wat kost het?
De hoeveelheid tijd die we nodig hebben is afhankelijk van wat er moet gebeuren. Maar ook van jouw besluitvaardigheid. Ik maak na het kennismakingsgesprek een ureninschatting en doe aan de hand hiervan een voorstel.

Opruimcoach_Utrecht_

Ilse.Organized helpt bij de verhuizing

Ik kan je in allerlei situaties helpen. Samen creëren we een oplossing die bij je past. Voorbeelden:

 • Je gaat kleiner wonen
 • Verhuizing naar een verzorgingstehuis
 • Verhuizen na een scheiding
 • Je gaat samen wonen
 • Twee gezinnen gaan samen wonen
 • Verhuizen na de geboorte van een kind
 • Een ‘gewone’ verhuizing
Verhuizen

Wat levert het verhuistraject op

Het inschakelen van Ilse.Organized bij de verhuizing heeft veel voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding waardoor het maken van de keuze ‘wat neem ik mee’ makkelijker wordt.
 • Het maken van een planning voor het hele verhuistraject.
 • Het inschakelen van een verhuisbedrijf en eventueel het contact onderhouden tijdens het traject.
 • Ondersteuning bij het soepel laten verlopen van de verhuizing op de dag zelf. Of ik neem het je helemaal uit handen.
 • Hulp bij het uitpakken en inrichten van kasten en ruimtes. Of ik neem het van je over.
 • Je start in je nieuwe woning met overzicht. En kunt het daarna makkelijk overzichtelijk houden.
plannen en organiseren

Wil je hulp bij je verhuizing?

Ik help mensen die de tijd of energie niet hebben om het verhuistraject alleen te doen. Waar je mijn hulp graag inzet, mag je uiteraard zelf weten. Voor, tijdens of na de verhuizing. Of alle drie!

Wil je meer weten? Of wil je samen aan de slag? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kan me bellen of appen op 06 – 424 77 848, mailen naar info@ilseorganized.nl of het contactformulier invullen op de website.

Ja, dit wil ik!
Afspraak