Veilig aan de slag in de Corona-tijd

Veilig aan de slag in de Corona-tijd
mei 11, 2020 Ilse Matthijsen
opruimen tijdens corona

Maandag mochten onze kinderen na twee maanden weer naar school. Heerlijk vonden zij dat. En ik ook! Want hoe gezellig het ook is om je kinderen om je heen te hebben, het is ook druk en hectisch. Opeens waren we 24/7 thuis met zijn vijven. En werd ik in plaats van enkel hun moeder, opeens hun ook hun juf. En dat vroeg iets van mij, maar ook van de kinderen…Daarnaast moest ik Ilse.Organized op een laag pitje zetten. En dat vond ik nog weleens lastig!

Geen afspraken

De afgelopen 8 weken ben ik niet meer bij klanten thuis geweest. Ik heb afspraken afgezegd, of klanten belden mij af. Dat betekende een rustige periode voor mij als Professional Organizer. Ik kom bij mensen thuis en geniet van het persoonlijke contact. Dat is voor mij ook de reden geweest om niet online verder te gaan. Mijn kracht ligt bij het persoonlijke contact met de mensen met wie ik werk. Daar haal ik energie uit, maar ook mijn klanten kan ik zo het beste helpen. Ik zag dat digitaal niet voor me, dus zat er niets anders op dan afwachten op het groene licht van Premier Rutte!

Go!

En dat hebben we gekregen. De contactberoepen mogen weer aan de slag! Dus start ik 18 mei weer met mijn werkzaamheden. De eerste intakes staan gepland. En dinsdag de 19e ga ik alweer aan de slag bij een oude-vertrouwde klant!

Ik werk uiteraard op gepaste afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM. En neem daarnaast extra voorzorgsmaatregelen. De mondkapjes zijn besteld, de handschoentjes worden aangetrokken en de organizerkit is aangevuld met desinfectiemiddel…Daarnaast kom ik alleen als ik (en mijn gezin) fit ben. En vraag ik klanten zich ook aan deze regel te houden…Het zal even wennen worden. Maar ik ben zo blij dat ik weer aan de slag kan en jou weer kan helpen!

Hygiënerichtlijnen

Om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken heeft de Nederlandse Branchevereniging van Professional Organizers hygiënerichtlijnen opgesteld voor de samenwerking tussen professional organizers en hun klanten.

Ik hoop je snel te zien!