Veel gestelde vragen

Wil je meer weten over mijn hulp bij opruimen, administreren, plannen, het huishouden of verhuizen? Bekijk dan de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag!

all

 • Ik woon ver van Utrecht. Kom je ook bij mij?

  Woon je op meer dan een uur reisafstand van Utrecht? Neem dan contact met mij op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen. Misschien komen we er samen uit. En zo niet? Dan heb ik een uitgebreid netwerk van Organizers en weet precies bij wie je aan het juiste adres bent.

 • Wanneer krijg ik de factuur?

  Binnen 2 weken na een werkafspraak stuur ik de factuur voor die afspraak. De betalingstermijn is 14 dagen en op al mijn diensten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

 • Hoe ga je om met vertrouwelijke zaken?

  Alles wat ik onder ogen krijg, alles wat wij doen, behandelen en bespreken is strikt vertrouwelijk. Ik rijd in een reclamevrije auto. En handel naar de gedragscode van de NBPO. Daarnaast heb ik een privacy verklaring.

 • Kom je ook ’s avonds of in het weekend langs?

  Ik ben beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Hier kan ik van afwijken als dat nodig is. Neem daarvoor contact met mij op.

 • Hoeveel uur is er nodig om mijn huis, administratie of agenda weer op orde te krijgen?

  Het aantal uren dat nodig is om je huis en huishouden goed georganiseerd te krijgen is afhankelijk van:
  • de hoeveelheid spullen en papieren
  • hoe lang je al met chaos in huis en/of hoofd kampt
  • je lichamelijke en mentale gezondheid
  • de snelheid waarmee je beslissingen neemt
  • jouw motivatie
  Daarom maak ik geen offertes. We maken een realistische inschatting voor de afspraken. En blijkt dat je meer uren nodig hebt dan we van te voren hebben ingeschat? Dan passen we het pakket aan. Heb je achteraf gezien minder uren van mij nodig? Dan rekenen we het uurtarief om en hoef je de rest van de uren niet af te nemen. Jij bent vrij om te beslissen hoe lang jij mijn hulp nodig hebt.

 • Moet ik me voorbereiden voor een werkafspraak?

  Je hoeft niets voor te bereiden. Ik neem een ‘organizerkit’ mee met kleine organizing materialen. Hierin zit alles wat we nodig hebben om samen zo snel en effectief mogelijk te kunnen opruimen, administreren of plannen & agenderen. Ik raad je aan om er voor te zorgen dat je fit en uitgerust bent en op de dag van onze afspraak geen andere activiteiten plant. Het is verstandig oppas te regelen voor kinderen en huisdieren. Zo kunnen we de afgesproken uren optimaal benutten en kun jij dezelfde avond al genieten van het resultaat van die dag!

 • Moet ik me voorbereiden voor het kennismakingsgesprek?

  Je hoeft niets voor te bereiden. Hoe meer jouw huis eruit ziet zoals het er doorgaans uitziet, hoe beter ik kan zien waar de knelpunten zitten, wat jouw valkuilen zijn en hoe ik je kan helpen. 

 • Hoe lang duurt een werkafspraak?

  Voor een werkafspraak reserveer ik een blok van 3 uur. Want zo kun je echt zichtbaar en voelbaar effect behalen. Zonder dat je het risico loopt over je grenzen heen te gaan. Denk je dat je – om bijvoorbeeld gezondheidsredenen – minder lang kan afspreken? Of dat je het juist langer volhoudt? Dan kijken we samen naar een andere oplossing.

 • Wat kost het kennismakingsgesprek?

  Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

 • Wat is de bedoeling van het kennismakingsgesprek?

  Voordat we een werkafspraak maken, kom ik bij je thuis voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel je waar je precies tegenaan loopt en wat je wilt bereiken. Ik bekijk hoe ik je het beste kan helpen. En of je geholpen wilt worden. Ik vertel je waar, waarmee en hoe we aan de slag gaan, als je besluit een werkafspraak met mij te maken. Ook is het belangrijk dat je kunt zien of je een ‘klik’ met mij hebt.

 • Hoe kan ik je hulp inroepen?

  Wil je graag starten? Neem gerust contact met mij op. Je mag me bellen, mailen, whats appen of het contactformulier invullen. Je legt kort uit wat je situatie is en waar je behoefte aan hebt. En als je wilt, plannen we een kennismakingsgesprek.