Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die je voor gingen in een Organizing traject? Hieronder een greep uit de reviews…

Arja Vos, Maarssen

Toen mijn huis in de verkoop zou gaan, moest het foto klaar worden gemaakt. Dat betekende dus veel opruimen. Ik heb daarvoor de hulp van Ilse gevraagd. Zij is zeer professioneel en een prettige persoonlijkheid. Binnen de kortste keren was mijn huis een plaatje.

Voor de komende verhuizing, inpakken en wat er al dan niet nog meer bij komt kijken, ga ik zeker weer Ilse vragen mij te ondersteunen. Ze is onmisbaar.

Verhuizen

Sylvia van der Raad, Utrecht

Opruimen kelder

Ik zag door de bomen het bos niet meer, ik wist niet waar te beginnen en bij elke poging “de kelder aan te pakken” ging de kelderdeur zo mogelijker sneller dicht dan dat ik deze open deed; zoveel spullen bewaarden we en alles is ‘natuurlijk’ even belangrijk en dus onmogelijk om weg te gooien of weg te brengen. Tel daarbij op een ruime kelder, waar het toch niet in de weg staat en je hebt een flinke uitdaging als je gaat verhuizen.

Maar daar was Ilse. En Ilse is echt een verademing, niet alleen voor wat betreft haar manier van het benaderen van opruimen en orde in de chaos scheppen (ze behandelt álle spullen met respect en laat jou de keuze of het weg mag, of hoe het beter opgeruimd kan worden etc.) maar ook omdat ze een ontzettend fijn, rustig, gezellig en bovenal ijverig en energiek mens is. Na twee opruimsessies leek het me een goed idee om haar te vragen om onze verhuizing te coördineren, en mede door haar is dat een soepel en vooral stressvrij project geworden. Ik kan haar echt iedereen aanbevelen!

opgeruimd leven methode

Harry Stelling, Hilversum

Verhuizing voorbereiden

Met de hulp van Ilse.Organized ben ik naar tevredenheid geholpen. Het organiseren van een ophanden zijnde -omvangrijke- verhuizing brengt veel geregel, zorg van goed inpakken en een deel stress met zich mee.

In de persoon van Ilse heb ik een voortreffelijk dienende hulp gevonden die niet ‘dwingend’ maar veeleer adviserend haar rol heeft vervuld. Goed meedenkend en handelend optreed en helpt inpakken zonder een uitgesproken beslissing te nemen; daarover liet zij die toch steeds aan mij over. Kortom het is plezierig samenwerken met Ilse en ik kan haar inzet zonder meer aanbevelen.

Verhuizen

Marjon de Jong, Amsterdam

Opruimen kinderkamer

Toen ik eind vorig jaar door de bomen het bos niet meer zag in de speelkamer van mijn zoon, heb ik Ilse ingeschakeld. Dat was de beste beslissing en investering ooit! Na vier sessies was alles uitgezocht, gerubriceerd, gerecycled en klaar voor (her)gebruik. En niet onbelangrijk: we hebben heel veel kinderen blij gemaakt met al het speelgoed dat mijn zoon niet meer gebruikt. Inmiddels pas ik de methode van Ilse toe in het dagelijks leven en dat geeft rust in mijn hoofd.

speelgoed

Esther Bennink, Zeist

Opruimen atelier

Ilse is echt heel fijn! Ik wilde graag meer ruimte in mijn huis en minimalistischer leven. Ze heeft me geholpen om vooral eerst alle spullen op de juiste plaats bij elkaar te brengen en heel gestructureerd opruimen, het was zó fijn! En ik ben dolgelukkig nu met mijn atelier en overige kamers! Heel fijn dat ze rustig is en blijft en de structuur en het overzicht hield, dat was exact wat ik nodig had!

tekeningen

Mevr. van Veenendaal, Amstelveen

Opruimen gangkast

Ik hikte er al ruim twee jaar tegenaan om de gangkast op te ruimen. Tijdens de verhuizing naar dit appartement heb ik alles maar in mijn gangkast gesmeten. Ik ben er destijds niet aan toe gekomen om deze op- en in te ruimen. Ook na de verhuizing zag ik er geen kans meer toe. En eindelijk is deze nu opgeruimd en overzichtelijk. Ik ben er heel blij mee. Dat heeft Ilse prima geregeld!

gangkast

Ankie Hoyer, Utrecht

Opruimen & Administratie

Ik heb veel moeite met wat dan ook weg doen: kranten, tijdschriften, folders, kleding en andere dingen. In mijn huis lagen dan ook op diverse plekken stapeltjes papier, waaraan ik me stoor, zonder dat ik weet hoe ik er verandering in kan brengen. In de loop van de jaren ben ik de systematiek kwijt geraakt m.b.t. waar ik dingen opberg en goed kan terugvinden. Ik word daar onrustig van. Ilse en ik zijn samen aan de slag gegaan en stukje bij beetje zijn mijn stapels kleiner en kasten een stuk overzichtelijker geworden. Langzamerhand krijg ik meer inzicht in mijn gedragspatronen.

Ilse heeft me op een heel prettige manier geholpen door rustig aanwezig te zijn. Ze gaf voorzichtig of duidelijk advies, maar liet altijd de beslissing aan mij, met respect voor mijn spullen en mijn redenen om iets te bewaren. Ik belandde geregeld op een dood punt, maar door Ilse’s rustige aanwezigheid en stimulans kwam ik daar steeds doorheen. En als Ilse je helpt met opbergen, dan ziet de kast er mooier uit dan wanneer ik het zelf zou doen! Ze heeft gouden inruimhanden!

Administratie