Kies een nieuwe Zorgverzekering

Kies een nieuwe Zorgverzekering
november 12, 2020 Ilse Matthijsen
Zorgverzekering

Vandaag worden de nieuwe premies voor de Zorgverzekeringen 2021 bekend gemaakt. Hier laten veel mensen jaarlijkse onnodig geld liggen. Terwijl het een makkelijke besparing is die tegenwoordig helemaal niet zo veel moeite meer kost.

Zorgverzekeringen vergelijken

Er zijn  genoeg vergelijkingssites waarop je in kan vullen wat je nodig denkt te hebben aankomend jaar. En zij sturen je dan de Top 3 die het beste bij je past én regelen meestal de overstap…

Hieronder een aantal vergelijkingssites waar je je gegevens in kan vullen:

Basisverzekering en Aanvullende verzekering

Houd er rekening mee dat de Basisverzekering in Nederland verplicht is. Je Eigen Risico is minimaal €385,- en maximaal €885,-. Heb je doorgaans nauwelijks zorgkosten en kan je de €885,- in één keer ophoesten als dat nodig is? Kies dan voor een hoog Eigen Risico, dat bespaart je maandelijkse kosten. Lukt je dat niet? Dan kan je ervoor kiezen een lager Eigen Risico te nemen, maar worden je maandlasten hoger.

Een aanvullende Verzekering, zoals Fysiotherapie, Alternatieve Geneeswijze en Brillen & Contactlenzen, is niet verplicht en kan je zo uitgebreid kiezen als je zelf wilt. Besteed hiervoor nog wat extra aandacht aan de keuze voor een Tandartsverzekering.

Succes met je keuze en wie weet bespaar je zo nog heel wat geld in 2021!

Budgetcoach

Als Budgetcoach kan ik je helpen meer inzicht te krijgen in je maandelijkse inkomsten en uitgaven. Op ilseorganized.nl/budgetcoach kan je hier meer over vinden.