Ilse.Organized in de Mamaleest

Ilse.Organized in de Mamaleest
maart 25, 2021 Ilse Matthijsen
Mamaleest

Jullie hebben al een tijdje niets van me gehoord. Niet gezellig, maar voor mij is dit goed nieuws. Ik ben namelijk te druk met opdrachten om te posten…

Maar dit wil ik jullie niet onthouden: Ik sta namelijk met een 4 pagina’s dik artikel in de ‘Mamaleest’. Een super mooi blad voor moeders en kinderen met uitjes, tips, campings, knutselprojecten en meer entertainment… Super leuk!

Uiteraard gaat het in dit artikel over opruimen in combinatie met kinderen. Benieuwd naar het artikel? Of überhaupt naar dit toffe blad? Kijk dan eens op Magazine | Mama Leest of op de pagina van Mamaleest | Facebook hoe je het blad kan bestellen zolang de winkels nog dicht zijn…En als je dan toch op hun facebookpagina bent, like en volg deze dan gelijk even. Want dan word je op de hoogte gehouden van leuke aanbiedingen, to-do-tips, knutsel ideeën en nog veel meer!