Voor wie

Of je nu in een klein, groeiend of groot bedrijf werkt. Een ondernemer bent die soms thuis, soms bij de klant of soms in een koffiezaakje werkt… Iedereen kampt wel eens met vragen over hoe je werk effectiever en efficiënter kan. Dat je alle documenten terug kunt vinden. Dat je zelf ‘in control’ bent over je mailbox en je agenda.

Stress en werkdruk

Voor iedereen die stress en werkdruk voelt
In de praktijk blijkt het lastig je werk goed te plannen, de zaken goed te organiseren en je bezig te houden met de dingen die jij belangrijk vindt. Onoverzichtelijke archieven, overvolle mailboxen, slecht gedeelde documenten en inefficiënte werkgewoontes kosten veel tijd en energie. En dat levert stress en werkdruk op.

Ik kan het je leren!
Met persoonlijke en enthousiaste begeleiding, coaching en advies help ik meer rust en overzicht te creëren in het dagelijkse werk. Ik help de basis op orde te krijgen, structuur aan te brengen en werkmethoden toe te passen. Of het nu gaat om je eigen effectiviteit, het effectief omgaan met de computer, je mail, grip krijgen op je agenda & planning of het goed inrichten van je werkplek: iedereen kan effectiever en efficiënter werken. En zo met meer tijd en energie lekker aan de slag.

Of ik leer je hoe je als Zzp’er je geldzaken regelt. Het overzicht bewaart tussen persoonlijke en zakelijke financiën.

Samen aan de slag?
Dit kan op een aantal manieren. Kijk bijvoorbeeld eens op:

Ja, dit wil ik!
Professional Organizer bedrijf