Over Ilse

Waar bij de een de rillingen over de rug lopen, daar krijg ik juist energie van. Waar de meeste mensen weg rennen voor chaos, stroop ik mijn mouwen op en ga met een glimlach aan de slag. Ik kijk van nature hoe iets beter, sneller of handiger kan. En niet te vergeten: mooier!

Ik ben geboren met een overdosis overzicht en structuur
En kan dit heel goed aan anderen overbrengen. Ik geniet niet alleen van het (re)organiseren van ruimtes, kasten, werkplekken, administratie, financiën, mailboxen en agenda’s. Ik ben er goed in om mensen te coachen naar een goede en opgeruimde startpositie. Maar hen ook te leren hoe ze het zelf zo kunnen houden.

Mijn tweede natuur
Toen ik in aanraking kwam met het vak Professional Organizer gingen bij mij alle bellen rinkelen. Dit beroep is mij op het lijf geschreven! Dit is wat ik al mijn hele leven doe. Thuis, bij familie & vrienden en op het werk. Met enorm veel plezier en energie!

Ik voel me fijn bij een opgeruimde woning en werkplek
Een huis met alleen spullen waar ik waarde aan hecht. En die ik terug kan vinden als ik ze nodig heb. Een geordende werkplek. Waar ik bestanden die ik nodig heb meteen op kan roepen. Een mailbox die niet voller zit dan de mails van de dag zelf. Werken met een haalbare planning en financiën die op orde zijn…

Dat gun ik jou ook
Ik leer je het graag. Samen gaan we aan de slag met spullen, ruimte, structuur en overzicht. Thuis of op je werkplek. En ik leer je direct hoe je het je eigen kan maken. Zodat jij straks ook zonder mij verder kunt. Ik kijk er naar uit om samen met jou de handen uit de mouwen te steken…

 

Ilse

 

Ja, dit wil ik!
Ilse

Ik ben een gecertificeerde Professional Organizer. Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Daarnaast ben ik ook Budgetcoach. En een volleerd communicatieadviseur. Ik heb een flinke dosis werkervaring bij de politie en in de woningcorporatiewereld. Tot ik mijn echte passie vond: Professional Organizing.