Aan de slag

Ik ga graag met jou aan de slag. Jij geeft aan waarmee je geholpen wilt worden: bijvoorbeeld e-mail coaching, plannen & agenderen of het op orde krijgen van je werkplek…We vinden samen een oplossing die bij jou past. Zodat jij na onze afspraken meer tijd en overzicht hebt en weer met plezier kan werken.

Stap 1: Kennis maken

We beginnen met een persoonlijk gesprek. We bespreken jouw situatie. En je doelen. Waar loop je tegenaan? Hoe werk je nu? Wat zie je graag anders? We doen dit bij jou op je werk. Want dan kun je meteen laten zien waar het om draait.

Stap 2: Het voorstel

Vervolgens maak ik een voorstel op maat. Wat is het doel en wat moet er gebeuren om dat te bereiken. We verdelen de afspraken over een half jaar. Gemiddeld zijn er 5 coachingsgesprekken nodig. Dit is afhankelijk van je vraag en progressie tijdens het traject. In het begin zien we elkaar vaker. Verder in het traject nemen de afspraken af.

Stap 3. Aan de slag

Tijdens onze eerste afspraak gaan we meteen aan de slag. Er terwijl we bezig zijn, geef ik je zoveel mogelijk tips. Zo werken we niet alleen aan het einddoel. Maar zorgen we er ook voor dat je weet hoe je de situatie zo kunt houden. Je brengt het geleerde in de praktijk en maakt je de methodes eigen.

Stap 4. We houden contact

Zitten onze afspraken erop? Dan is de basis op orde, je werkt volgens een methode en je hebt structuur en orde in je werkdag. Binnen 3 maanden na onze laatste afspraak bel ik je en bespreken we hoe de oplossing voor je uitpakt. Dit is inbegrepen bij het coachingstraject.