Voor wie

Ik help iedereen die een duwtje in de rug kan gebruiken. Wat de oorzaak of het doel ook is: een geboorte, een overlijden, een verhuizing… Ik werk er met jou aan grip te krijgen op je spullen, administratie, financiën, planning en huishouden. Jij maakt keuzes en bepaalt de prioriteiten. Ik geef je de handvatten om het op orde te krijgen en te houden.

Drukke gezinnen & harde werkers

We zijn druk. Proberen alle ballen in de lucht te houden: je baan, de sportclub, je partner, een geboorte, taxichauffeur voor de kinderen, hulp aan je ouders… Houd dan maar eens je woning, administratie, agenda en huishouden op orde. Ik ben er om orde op zaken te stellen. Zodat je rust en ruimte ervaart. Thuis, op je werkplek en in je hoofd.

Ja, dit wil ik!
Opruimen

Verhuizers

Wil je je huis verkopen? Of staat de verhuizing al voor de deur? Een nieuw huis betekent een nieuwe start. Die maak je met spullen waar je blij van wordt en die je energie geven. Als je niet goed afscheid kunt nemen van spullen, is dit een emotionele en tijdrovende klus. Ik kan je daar bij helpen.

Verkoop je huis sneller
Als je huis te koop staat moet het er schoon, fris en opgeruimd uitzien. Voor de foto’s en de bezichtiging. Het perfecte moment om – vóór de verhuizing – je spullen uit te zoeken. Wat kan weg, wat mag blijven. En wat slaan we tijdelijk op.

Inpakken en verhuizen
Ik help je bij het plannen en organiseren van de verhuizing. Ik pak efficiënt in, zodat de spullen in het nieuwe huis op de juiste plek terecht komen. Als je dat wilt, schakel ik een verhuisbedrijf in.

Uitpakken en inrichten
Wil je het helemaal afmaken? Dan help ik je in het nieuwe huis met uitpakken en inrichten van bijvoorbeeld de keuken, woonkamer of kledingkasten. We doen het samen. Of ik neem het uit handen: je geeft me de sleutel en je komt in een ingericht huis terug! 

Ja, dit wil ik!
Verhuizen

Senioren

Mensen blijven langer zelfstandig thuis wonen. Hoe ouder je wordt hoe lastiger het blijkt om het huishouden ‘bij te houden’. Ik help door thuis goed te organiseren. Alles een vaste plek te geven. Te zorgen dat er geen onveilige situaties ontstaan door teveel spullen. Als ik vertrek zijn huishouden en administratie op orde. En zijn er duidelijke afspraken over wat er door wie wordt gedaan om dat zo te houden.

Verhuizen naar een verzorgingstehuis…
Betekent vaak verhuizen naar een kleinere woonruimte. Dat kan lastig zijn. Want als je een leven lang spullen hebt verzameld, moet je daar afscheid van nemen. Zeker als het gaat om spullen met emotionele waarde is dat moeilijk. Ik help hier graag bij.

Ja, dit wil ik!
Senioren

Nabestaanden

Bij het overlijden van een dierbare komt – naast het verdriet – ook veel geregel en georganiseer kijken. Van het uitzoeken van de boedel tot de hele administratie. Een lastige en emotionele taak. En het is vaak ook veel werk, waarbij je kunt verzanden in details. Ik kan daar een belangrijke rol in spelen. Jij bepaalt wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen. Samen krijgen we de nalatenschap behapbaar.

Ja, dit wil ik!
overlijden

Thuiswerkers en Zzp’ers

Je bent liever met andere dingen bezig dan met geldzaken. Maar om overzicht te krijgen en te behouden moet er wat gebeuren. Als (startende) Zzp’er moet je je persoonlijke en zakelijke financiën scheiden.

Ik kan het je leren!
We brengen je zakelijke administratie op orde. We bekijken je zakelijke en persoonlijke kosten. En we scheiden je bankrekeningen. Samen bekijken we wat je zakelijk moet verdienen om privé rond te komen. We bekijken hoe je er financieel voor staat. Zijn er schulden? Dan maken we samen een plan om deze af te lossen. Zo krijg jij de grip op je financiën terug.

Ja, dit wil ik!
Budget coaching